Peníze na všechno pro podnikatele a spotřebitele

Peníze na všechno pro podnikatele a spotřebitele

Není hypotéka jako hypotéka.

Rozlišujeme hned několik názvů.

Běžně se říká, že v případě americké hypotéky můžete peníze využít jakýmkoliv způsobem. Ano, to je pravda. Americká hypotéka je vhodný produkt pro každého běžného spotřebitele, protože se peníze nemusí vyplácet pouze na bydlení, ale můžete je využít jakýmkoliv způsobem.

U tohoto typu úvěru totiž ručíte nemovitostí, kterou dáte do zástavy. Za tu získáte nějaká procenta. Většinou se jedná okolo 70% z odhadu nemovitosti. Jakmile získáte peníze, splácíte měsíčně stanovené splátky, ale peníze získáte najednou a můžete je využít jakýmkoliv způsobem.

domečky

U banky se nejčastěji setkáváme s formou, že peníze nemůžeme využít najednou a už vůbec ne na to, co zrovna chceme, protože se většinou u hypotéky upíšeme tomu, abychom peníze využili na bydlení, čili na stavbu domu, na koupi bytu nebo domu na nějakou rekonstrukci ať už domu, nebo bytu nebo na přístavbu, opravy bydlení a tak podobně.

Americká hypotéka však poskytuje peníze, které se dají využít jakkoliv, aniž byste si museli pořizovat bydlení nebo rekonstruovat byt. Hodí se Vám podobné peníze a můžete zastavit nemovitost? Pak je tento způsob možná vhodný právě z pohledu Vašich možností.

dům nemovitost

Jenomže nebankovní americká hypotéka je už podnikatelský úvěr.

Pokud se jedná o podnikatelský úvěr, tak ten si logicky mohou sjednávat pouze firmy a podnikatelé. Peníze využijí v rámci svého podnikání. Mohou s nimi však zaplatit naprosto cokoliv. Dokonce nevadí ani probíhající exekuční řízení či jiné dluhy. Pokud máte na splácení měsíčních splátek, pak se to dá přehlédnout. Nevadí ani zápisy v registrech dlužníků nebo nízké daňové přiznání podnikatelů.

Splácet můžete až 30 let. Dlouhá doba splatnosti zajistí nízké měsíční splátky. Nemusíte obávat ani úrokové sazby, ta se pohybuje velice nízko. Předem se samozřejmě nic neplatí. Poskytuje se kolem 70% z odhadu nemovitosti.

Posted in Www